Det finns inga varor i din varukorg.

0 Produkter 0.00kr

Om oss

Sedan slutet av 80-talet har Thermotic utvecklat och marknadsfört flytoveraller i olika utföranden och modeller för olika användningsområden och därmed byggt upp en mycket bred kompetens inom det hypothermiska området (kroppsnedkylning) och det speciella material för vämre, kyla och vatten som där används.

På senare år har produkter inom andra användningsområden utvecklats och då främst flytunderställ - Thermo Float Underwear - men även inom häst och hund och andra produktområden som t.ex. sitt- och korsryggsvärmeskydd, skotersittvärmeskydd, ATV-sittvärmeskydd, eu-mopedsittvärmeskydd, cykelsadelsittskydd mm. Dessutom utvecklar vi ständigt nya produkter av detta förträffliga material i både vått och torrt inom olika produktområden.

Materialet (fodret) fungerar ungefär på samma sätt som en våtdräkt vilket innebär att det värmer oavsett om det är torrt eller blött (våtdräktsprincip) och är därför effektivast i alla typer av dåliga väderförhållanden.

Alla produkter från Thermotic bygger på ett mycket högt kvalitets-, miljö- och funktionstänkande och skall vara bäst då vädersituationerna är sämst.

Kontakta oss

Thermotic AB
Västra Kajvägen 4   94138 PITEÅ
Tel. 0911-322 60

E-post info@thermotic.se


Ola       070-2694094
Carola  070-2357033

 

Plusgiro: 80193-6 Thermotic AB

 

 

FRITID

  

Vi har många fritidsprodukter som bygger på Thermotics unika värmematerial...

HUND

Vårt hundvärmetäcke med flytkraft OCH värme har fått stor uppmärksamhet.

Används bl.a. av Sveriges Räddningshundar. Vi har även andra produkter för hunden...

HÄST

 

Våra Comfort Legs som värmer framsidan av låren är MYCKET populära!

FLOAT UNDERWEAR

 

Float Underwear, den nya tidens flytunderkläder!

Understället som är BÅDE flytkraft OCH värme!